Om mig

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Joakim Kvist och är född 1983. Jag kommer ursprungligen från Västerås men bor numera på Södermalm i Stockholm och är en så kallad ”Social Media Influencer”.

Och vad är då en Social Media Influencer? Egentligen betyder det att jag är en sån internetnisse som bloggar, vloggar, instagrammar, twittrar, snapchatar och allt annat man kan göra på internet. Jag har sedan 2012 byggt upp en trogen publik, eller community som jag väljer att kalla det. Det är inte jag och dem, det är vi! De har lärt känna mig och vet vart jag står och vi har tillsammans byggt upp ett förtroende för varandra och det förtroendet tar jag på väldigt stort allvar!

Jag har profilerat mig lite som en storebror på nätet då jag vill vara den där vuxna personen som jag själv kände att jag saknade när jag var ungdom och ung vuxen.

Genom att vara mig själv och göra videos och skriva om sånt jag tycker är viktigt (eller bara kul och underhållande) vill jag inspirera andra till att våga vara sig själva!

Jag har genom åren samarbetat med många olika företag genom branded content på min Youtube-kanal, men också på Instagram, Snapchat och Twitter. Jag har varit ute i skolor i landet och träffat många ungdomar och föreläst om näthat och nätkärlek. Jag har även föreläst för vuxna där jag har pratat om ungas användande av internet och försökt få föräldrar att förstå vad det är deras ungar gör på internet.

Den här bloggen är tänkt att fungera som en hubb för allt jag gör på internet, men också ett ställe där jag kan skriva av mig om det som jag går och tänker på. En och annan fin bild blir det också!

Varmt välkommen!