Om mig och bloggen

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Joakim Kvist och är född 1983. Jag kommer ursprungligen från Västerås men bor numera i Stockholm där jag till vardags jobbar som kommunikatör, digital strateg och analytiker på den ideella organisationen Mind. Vi jobbar med att sprida kunskap om, och bedriva påverkansarbete gällande psykisk hälsa och ohälsa. Vi har även olika stödlinjer, där Självmordslinjen är den största och mest kända.

Min bakgrund

Jag har sedan 2012 varit aktiv på sociala medier under namnet HejaInternet då jag ”slog igenom” på Youtube där jag snabbt fick tiotusentals följare. Under åren har jag byggt upp en trogen publik som har fått följa med mig i livets upp- och nedgångar då jag alltid har varit väldigt öppen med vad som pågår i mitt liv.

Jag var en av de första att prata öppet på Youtube om mina erfarenheter av att leva med psykisk ohälsa och jag har tack vare det fått möjlighet att föreläsa och medverka i TV och media och prata om ämnet.

Jag har profilerat mig lite som en storebror på nätet då jag vill vara den där vuxna personen som jag själv kände att jag saknade när jag var ungdom och ung vuxen.

Vad kan du förvänta dig på bloggen?

Här kommer det upp inlägg om lite allt möjligt. Tanken med bloggen är att fungera som en dagbok på internet där jag berättar om vad som händer i mitt liv, ämnen och saker jag är intresserad av. Några exempel:

  • Vardagsuppdateringar
  • Psykisk hälsa och ohälsa
  • Mitt nyktra liv (slutade dricka alkohol i maj 2022)
  • Min pågående utredning för Adhd
  • Ett och annat sminkinlägg (ett intresse som blommat ut på senare år)

Varmt välkommen! Jag hoppas att du ska trivas.